Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství k čerpadlům
- Už zase startuji
- Originál
- Je bez chybičky
nemám co bych dodal
- zařízení jsem nainstaloval před dvěma dny. Proto mé hodnocení by zřejmě nebylo objektivní. Zařízení po instalaci funguje precizně,ale je to velmi krátká doba na objektivní hodnopcení.
- zobrazení a kontrola tlaku
- Funguje
- Materiály se zdají být kvalitní
Vše bylo v naprostém pořádku. Děkuji za obchod.
- klasika - mechanická
- fukční
Vagnerpool Těsnění víka předfiltru čerpadla Preva 25, 33, 50, 75, 100
Přidáno: 10. května 2024
(naposledy upraveno 10. května 2024)
Zakoupeno v Poolservis - Obchod
- rychlost
Domníval jsem se že bude vyměněn celý kábl za delší. Má chyba, neměl jsem myslet mněl jsem se optat dopředu.
- skladná hadice
dobré zboží
- Potřebné
- dobře provedené
- z materiálu, který se nebojí vody
- vypadá, že vydrží dlouhá léta
- český výrobce
- rozumně zabaleno
Mohlo by to být trochu levnější, ale ona ta cena nakonec odpovídá kvalitě, takže s ní nemám problém. Materiál je voděodolný, dělat to bude přesně to, k čemu je to určené. Dobře zpracované, kvalitně zabalené.
- pořádné sítko
- kvalitní provedení
- rozumná cena
Co dodat k sítku? Vypadá dobře, fungovat bude, materiál není nijak ošizený, odpovídá potřebě a funkci.
- Jednoduchost.Rychlá montáž.
Objednanou řemenici jsem musel rozebrat a upravit dosedací plochu pro brzdovou čelist. Jedna brzdová čelist neseděla správně v dosedacím otvoru a stále drhla o těleso řemenice. Ta poté při otáčení zadrhávala a a unášela těleso řemenice. Také vloženou hřídel jsem musel upravit. Měla veký přesah na nalisování do ložiska, které se tímto špatně otáčelo. Vše jsem upravil a poskládal dohromady a nyní je řemenice tak jak by měla být od výroby. Jsem strojař a tyto upravy jsem si udělal sám. Kdo nemá strojní vybavení neupravil by si to. Proto píši, že nedoporučuji.
Tento produkt jsem pro opravu čerpadla potřeboval.
- Je to vyhoda
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »