Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství k čerpadlům
Splňuje k čemu je určena
Splňují k čemu jsou určeny
Splňují k čemu jsou určeny
Na vodárně ve sklepě jsem měl starý "komunistický" spínač, klasickou šedivou krabici. Měl naběháno 50 let a běhal stále, sundal jsem ho jenom proto, že membrána už je chatrná a zkusím ho repasovat.
Italtecnica je namontovaná, funguje jak je dnes moderní říkat "out of the box" bez problémů. Materiálově vypadá dost fórově a kvalitu prověří jenom čas. 50 let určitě nenaběhá, ale pokud vydrží alespoň 10 a umře nějakým rozumným způsobem, tj že nezačne téct anebo nezůstane v poloze zapnuto, budu spokojený. Ale ono není moc na výběr, ani ty násobně dražší "české" tlakové spínače už nejsou to co stará šedivá "komunistická" krabice.
- Zatím to funguje jak má
Rychlé dodání super komunikace
- Funkční jak má být. ;)
- vše ok
- zatím nic
Cerpadlazavlahy Kalová hadice TRIX 2"
Přidáno: 25. května 2023
(naposledy upraveno 25. května 2023)
Zakoupeno v cerpadlazavlahy.cz
- Dostatečný průměr
I přes silný tlak vody se láme a škrtí
- Kvalitní zpracování.
- Funkční ,jednoduchý
Dobrá kvalita.
cena výkon
cena a funkčnost
- zatím funguje tak, jak má - upravil jsem si tlaky na 1,0-2,5 bar a zatím je dodržuje
funguje
- Pro toho, kdo má doma čerpadlo a chce je využít pro domácí domácí vodárnu to je skvělá volba. Stačí jen dokoupit ve VTP koncovky a spojky. Za ty peníze to nemá chybu. Koupě nelituji. Od teď už mohu na zahradě zalévat aniž bych se staral o zapínání a vypínání čerpadla.
- Je škoda, že set je smontován tak, že se nedá dostat ke šroubům tlakové nádoby. Vyřešili a poradili mi ve VTP vložením pákového ventilu. Ted už můžu vyměnit vak tlakové nádoby bez rozdělávání celé sestavy.
Bekonkurenční nízká cena za produkt, který mi udělal velkou radost. Montáž není složitá a za mě radost veliká.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »